Sunday, November 28, 2010

hey budak, selamat hari tua..hihi


salam perkenalan.
ouchh, kite da already kenal an.
bak kata org, tak kenal maka nya kita tak kenal la orang tuh siapa..
hahaha..mengom, nampak sangat tidak reti menggunakan bahasa melayu dengan betul kan?
ok2, back to the future.aiseyh man ko ingt nih cite michael j fox tuh ker?
back to the story, entry kali nih al kesah nak cite sal sorang budak yang kini sudah menjadi tua..
haaa nak taw x saper???

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








uit2, sila sedar okeh
kamu dah tua...hihi
so, di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari lahir
dan di sini juga saya telah menyenarai hitam kan..haha,xleh bla
segala ucapan,pesanan ringkas aka wasiat2 saya untuk awak ok
baca baik baik..





1. semoga panjang umur dan murah rezeki
2. namo noottty2 n kaki buli.. (nih sifat azri sejak dr azali lagi)
3. semoga tercapai segala apa y di impikan ..tan sri azri..yuhuuuuu
4. dah tua ok, jangan nak pasan muda...hihi
4. n segala apa2 saja la yang kamu wat
semoga succsess ok..




i always pray 4 u










p/s:adeh, xpandai lorh nak edit2 pixca..sape rela hati bukak klas edit2 pixca free??nak masuk!!

Thursday, November 25, 2010

already done..!

alhamdulillah


perghhh, nice an..mukadimah dah sebut ALHAMDULILLAH.
haa cm tuh la tanda-tanda seorang muslimah..ouuchh!(ayat xleh blah)..
tapi betoi betoi nih weyh, ak rasa sangat sangat bersyukur kerana telah berjaya dengan bergaya nya menghabiskan final paper ak.
so, boleh la ak balik berholiday walaupun rumah dengan kampus hanya sekangkang kera.
ceh, xde trill langsung an.
dr kecik sampai besat keje nak duk berkepit celah ketiak mak jer.
seb baik ketiak mak ak wangiiii..~~(jujur lagi ikhlas sebab syurga tuh kan di bawah tapak kaki ibu).

so..

kalu nak cite sal final paper..perghhh memang mental tak terkira la.sampai sakiiit2 kepala lutut ak memikir kan jawapan nya.(ko pk guna pale lutut ker ain??)..memang terbaik la an.
patut la balik nangis2 sebab terharu dengan "kesenangan" kesoalan paper RC (reinforcement concrete design)..
.seb bek ade org pujuk oohh..hahaha..mengada-ngada jer sebenar nya tuh..hihihihi

ekceli, the truth is soalan ye memang mantop la.sape dapat jawab tuh memang tereeerrrrr ar.
ak suspekk springg ar kat korang...

ok tuh je la dapat ak carut carut tatkala nih eh..
nak kemas baju sat..
pas tuh nak balik la weyh..
rindu kt kampung halaman...
waawaawaaawa....


p/s:makkkkkkkkkkkkkk nak kawen..tok sey ngaji doh,susoohh...(terus kene lempang rasenyerr)

Friday, November 19, 2010

errrrrmmmmmmmmmmmm...



p/s: saya cuba untuk beri tahu awak hari ini.......

my dinner treat..nymmny nyummmy~~




harap maaf....
penyataan di atas adalah tidak ada kaitan sama sekali dengan tajuk entry saya pada kali ni...

~~~~~~~~

okeh berbalik kepada topik kite yerp...
sebelum tuh nak tanye...
haaa korang taw x nape en bb jeles???
sebab nyer mak+kakak dye kasik cik bb karipap special mamma mia +spagetti ala2 dila itali (nama akak en bb) + kek lapis y tidak akan menyebabkan bila makan pewot lak y berlapis...
haaaaa ituh la alkesah nyer..
dye jeles...
tuh la sape suruh belajar jauh sangat..
hahahahahah *sila la gelak dengan kejam ok*..jangan kasik can..
lalalalala~~



karipap da tinggal 2 sebab ak y kebas
spagetti yang nak abis tuh ak jgk y kebas
then kek lapis tuh pon ak jgk y kebas...
monncit2..opsss, pancit2...hihihihi
*ekceli rumet ak si jilah miu miu xbalik lagi, so kene la makan sorg2*
huhuhuhu...



sedaaappp ohhh...
hingga menjilat sudu n garfu wa cakap lu...



sambil study pown leh makan lagi....hahahah
niat ati tamau membazir okeh
ak an jenis y xsuka membazir dan dan dan dan..
menghargai ape y orang bagi
*padahal kuat melantak...oouuccchhh...cite2 nih abih kat sini je ok*
sssyyyyyyyyyyyhhhhhh
lalalalalala~~












p/s: adeh, niat ati nak merantau kat bilik eira, leh makan same2..tp xsggup lak nak berjauhan dengan aiman..huhuhuhu
p/s/s: sies sedap weyh, kalu korang nak wat tempahan tuk kenduri kawen korang...mane la taw an nak try spagetti ala dilla itali n karipap special mamma mia lak an..leh la kautim2 ngan akuh..hik3
p/p/s: ak dapat detect bahan utama dlm masakan tuh..daging n daging..mesti daging korban an..wee

Thursday, November 18, 2010

Sunday, November 14, 2010

just the way you are....dats enoff for me





Just the Way You Are – Bruno Mars Song and Lyrics Code

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She’s so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don’t see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She’s so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you’re searching for
Then just stay the same

So don’t even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are











p/s: anybody willing to sing this song to me???....i know i know,kamu...aha i loike it


kalau la aku ada anak nanti...




bayangkan ini anak gadis aku yang kechumelan nyer mengikut belah mak...





alkisahnya anak gadis aku yang chumel baru berusia 6 tahun baru sahaja menjejakan kaki nya di tadika. si chumel ini pulang ke rumah dan terus bertanya kepada aku yang sedang sibuk memasak di dapur (kunun-kunun)...

"mama2, SEX tuh aper???"

haish, aku lantas terkesima, terkedu, terkezut n semua yang ter ter ter laaa....
dan tiba-tiba terasa aras kemodenan dan kecanggihan sekarang membuatkan anak aku berfikiran sebegitu..perghhh
then,aku terdiam dan berfikir sejenak..
*apa aku nak jawab nih, berkata aku dalam hati*

so aku pun apa lagi, terus menerangkan apa ituh SEX pada anak gadis aku dengan menggunakan segala perumpamaan seperti pertemuan bunga dan kumbang, diikuti dengan pembentukan bayi di dalam kandungan dan tak lupa juga kisah percintaan aku di universiti masa muda-muda dulu bersama papa si anak gadis ku...

bla..bla...bla....blaaaaaa



kemudian anak gadis ku lantas menangis teresak-esak lalu berkata, " mama tolong la isi borang yang cikgu bagi nih, azrina tak reti..jawapan mama panjang sangat tempat kosong tuh ade ciput jerk..ttsssssssskk..huhu"



NAME: ____
CLASS:_____
SUBJECT:_____
SEX:______









p/s: sila la periksa dulu apa yang anak anda nak tanya tuh, kan dah malu sendiri..hahahahaha
*selamat suami ak outstation masa tuh, kalu tidak kompem dye gelak sakan kat aku...)
p/p/s: sape bakal suami aku tuh????..jeng jeng jeng..hehehehehehe



Friday, November 5, 2010

ZoN StuDY


wallaweyhhh
meh sini pokcik mokcik atuk nenek abang2 kakak adik2 sekian
meh sini nak cite meh
exam dah dekat dah nih...
jd
apa lagi..
jum kite stat kempen
JUM STUDY OKEH!!







10/11/2010

paper math yang "senang" macam kacang goreng
StAtiSTik

koi : 9am2
lokasi : DBP


15/11/2010

then, paper sal water2 nih HYDROLOGY
haiiyaa manyak graf
teori2 lagi manyak...maleh nyer nak bace sendiri
bab 6 - 12..perghhhh
tolong bacakan leh x??..huhu
calculationn...score beb score!!!!

koi : 9am
lokasi : DBP

24/11/2010

paper LAW CONSTRUCTION N ESTIMATION
manyak bace2 jgk nih...maleh!!
haishh taboleh2 kene rajin cikit..ape nak jadih nih
kire2 --> nih besh!!
-labor cost
-material cost
-taking off
- cost..cost..cost (dah name estimation daaa)

* dgr2 citer masuk stump, n besi2...machine x masuk but manually only...

25/11/2010

RCD (reinforcement design)
kalu kantoi kompen taleh amek RCD 2..hohohohoho
so LI jgn citer....
extend mungkin YA!!




p/s: so, the ending of the story...STUDY JGN XSTUDY
n jangan lupa doa okeh..
mintak2 restu2 dr mak n abah...
kalu rase2 diri tuh manyak wat salah
cepat2 mintak ammpunnn
mintak maaf...
*ckp kt diri sendiri*
hihihihihi


selamat menjalani zon setadi dengan jaya nya pada kali ini......







oouuchh kepada jejaka di atas ini..
haish girang n senang hati nmpak..
mentang2 la dak FYP xde exam an..
jeles okeh...huhuhu
k2, malu nak kasik taw
mish kamu oohhh

jnji nak balik ri tuh an??an??
hehehehehhe...