Monday, December 6, 2010

nice to see nice to hold..hoho



lets usha2 other accessory kt sini
macam-macam ada...
alahai chantekkkk....
i da tergoda okeh...






p/s: nak necklace tuhhh...huhu


Sunday, December 5, 2010

dun like


i feel uncomfortable
really really
dun like it
...............................................




lets packing ur bag la ain
u have sumthing to do tomorrow morning until 9th dec ok
dun play2

but honestly
i just mish him












p/s:eeeeeeeeee....cam nak geli je ngan ak nih an..ngadewwww
p/p/s:PMS mmg betol2 wat gurl rase xselasa an..grrr

sun shine home~~


1 hb ari tuh ak ada join prog member.haish gile rajin an..ekceli bukan ape, si zul tuh telah memaksa rela ak kot..huhu..jaat2 an

pape pon, tape2 i sangat serunuk u..program selama sehari sahaja di rumah kebajikan orang kurang upaya di temerloh..wahh i'm so excited.dis is my 1st experience kot..yela selalu selalu nyer p rumah anak yatim, rumah orang asli..haaa dat why la i said sangat serunuk ok.

ekceli, aktiviti kebajikan yang ak n kawan2 kene wat kat sane ialah bergotogn royong membersihkan kawasan rumah kebajikan tuh.

sapu sapu sampah, cat bilik tidur dorang, borak-borak ngan dorang..hahaha memang terhibur la.dorang sangat kelakar taw n pandai menyanyi..hihihi

walaupun keadan fizikal and mental dorang agak kurang daripada kita.tp dorang still mampu untuk bekerja and mampu mencari pendapatan sendiri.then, wet upah tuh rumah kebajikan akan simpan dan tolong belikan apa saja barang yang mereka nak dengan menggunakan wet dorang sendiri...haaa baguskan...sangat bagus...sebab dorang xduduk saje..

huhuhu..tp an y paling tacing bile keluarga dorang tanak pon jenguk2 dorang kat sane..huk3
sedih kot..tsssskkkkkk

bila pikir2 balik macam mane eh nak kasik orang buka mata yang orang yang kurang upaya nih juga memerlukan kasih sayang,perhatian dan juga penjagaan dari ahli keluarga mereka??...
just ingat la bila kita melakukan sesuatu itu, sesuatu itu akan berlaku kembali kepada kita..
simple...

so bile ade kesempatan macam nih..ak tersedar yang masih ada lagi orang di luar sana yang kurang bernasib baik dan sentiasa memerlukan bantuan dan perhatian kita.

berpijak la di bumi nyata, yang mana hidup kita ibarat roda dan kita tidak akan sentiasa bernasib baik..







p/s: sayangilah kedua dua orang tua anda.......




kesa si sentap boy..hehehe

salam sume..

haishh, lame betol xberhupdate an..well, i bz la u..
huhu..haktuihh..tipooo tipooo...

jengah2 je blog, perghh gile berhabuk, berdebu, bersawang n berbagai la.

ish sape la punyer blog nih an??an??....sangat xsenunuh..huhu

btw, i da tacap2 da cket blog nih taw..haaaa amcam??...
macam biasa je kan..hahahaha..tuh name nyer, ak nih memang tade langsung darah seni ok..hik3

ermm..

firstly nk citer sal aper yerk?..
haaa..nak cite sal befday Azri..




eh2, asal lak nih??..well sebagai mukadimah kena la letak muka tuan punyer blog dulu
ayat xleh blah..
hahahahaha



then, ini merupakan berisan pelakun2 mantap drama sentap mase bufday azri
hebat giler oohh dorang...
hihihihi




haaa, den yang ini plak.gambar family kami..ngeh3
ade cik bb, en bb, izzat, wafi, nadrah, n elly
mekaceh korang,sbb susah2..hehehe



and and and opsssss.............
ini gambar kami..hohohoho
si sentap bersama penyentap
hahahahaha




okeh2, terus kan pembacaan korang eh..hehe
ini lah si befday boy nyer
cepat cepat tengok muka dia..sentap la kunun an..hehehe



mesti korang tertanya ape y ak da wat eh sampai azri leh sentap??...
uishhh, tuh rahsia la..dangerous...n merbahaya...
taleh kasik taw, sbb t kalu korang si gadis2 nih try,alamat kompem pengsan+koma la bf korang tuh...
sy tanak bertnggungjwab..hehehehe


sekian...



p/s: i da taw u sentap..sbb tuh i wat kek coklat lembap buatan sendiri..hihi