Wednesday, January 26, 2011

terima kasihh semua...



terima kasih kepada awak
kerana pernah buat saya ketawa satu masa dulu
terima kasih kepada awak
kerana pernah buat saya menangis selalu
terima kasih kepada awak
kerana pernah buat saya risau tak menentu
terima kasih kepada awak
kerana selalu kata ini dan kata itu
terima kasih kepada awak
kerana mengajar saya apa itu makna tipu
terima kasih kepada awak
kerana telah menjadikan saya matang dan serba tahu
terima kasih kepada awak
kerana pernah berjanji ini dan berjanji itu
terima kasih kepada awak
kerana sudi membantu apabila di perlu
saya akan ingat itu
selalu
terima kasih kepada awak
kerana pernah sayang saya untuk seketika waktu
terima kasih
maaf kerana saya bukan yang terbaik untuk awak
saya perempuan yang tulus
saya mahu jujur
sumpah tanak main tipu-tipu
sebab itu pilu dan haru
sakit dan perit
saya lagi arif
kisah saya dan awak sudah lama berlalu
maaf??
itu sudah tentu
saya bukan perempuan yang berhati batu
cuma satu
pesanan terakhir saya untuk awak
semoga bahagia selalu
bersama perempuan itu.








terima kasih kepada kamu
kerana jadikan diri ini ratu
terima kasih kepada kamu
kerana sanggup melayan semua karenah-karenahku
terima kasih kepada kamu
kerana sanggup memekakkan telinga mendengar leteran ku
terima kasih kepada kamu
kerana pernah membikin kan daku rindu
terima kasih kepada kamu
because u just be u
terima kasih kepada kamu
kerana berada di sisi ketika diri ini betul-betul buntu
terima kasih kepada kamu
kerana sudi kesian kan daku
sadis, aku seperti pengemis
yang sedang mengemis kasih sayang tatkala itu
hati aku sakit
hati aku perit
hati aku hampir-hampir tercarik
terima kasih kepada kamu
kerana kamu sanggup kutip
dan jahit supaya ianya bercantum balik
terima kasih kepada kamu
terima kasih
i will always love u!
itu janji aku










buat kawan-kawan
terima kasih juga
aku sayang korang semua!
sumpah aku sayang









hari ini hari jadi aku







Monday, January 24, 2011

hadiah untuk abah??

ok, semalaman jugak la aku pikir nak kasik ape eh kat beloved dad aku nih...
atoiii, cam xpernah kasik pape je an..heee
tade la, ayah aku orangnyer sempoi sangat taw...
bile kate sempoi maknenyer mmg sempoi la, xreti nak melawa2 sangat..sies nih
kalau beli T yang smart2 pown y lusuh2 jgk dia pakai...ermmm
pernah taw, kiteowang open table kat luo..makan beso la org kate an..
abah aku leh kai kain pelikat jer..hahahahadoiii abah abah
bile ckp, "abah, p la tukar la seluar"kemudian di balas nya balik.."lar taleh ker pakai kain??nak makan kat tepi pantai kene la pakai santai-santai..."ngeeee~
opsss.hammbikk aku y kene balik..hahahaha...myb da malam and pegi makan2 je pon..
ape nak d kesa??...yang penting selesa..ye dak??..hehehe
kadang2 kompius, cam ne lah taste abah nih..haish
so, kesa nyer aku pon try la survey2 kat fb..
try tanya2 guys n gurls kan...




juz klik at pic ok



as a result...
macam2 idea y bernas telah di cadangkan oleh kawan2...
suh kasik wallet, jam, buku, baju melayu...
masak sendiri feveret food n make a creative card..
wahhhh tenkiuuuuuuuuuuuuuuu...

tapi yang terlebih bernas pun ada..
ade y suh kasik PS la
tv beso la
ade tuh suh kasik menantuuu
yang taleh blah... kasik cucu!
hahahahahahhahahahahahaha
memang gelak guling-guling lah aku

"weyh, korang nak aku kene perambat ngan penyapu eh??"....atoiii









p/s:mekaceh sume....
p/p/s:aku pernah terbaca..lelaki yang memakai kain pelikat adalah lelaki yang seksi...betul ker weyh??..heee

selamat hari jadi abah

abah
kasih mu membawa ke syurga
kasih mu buatkan aku bahagia
kasih mu tiada tandingannya
kasih mu membuatkan aku kenal dunia

abah
tanpa kau aku siapa
tanpa kau aku meraba raba
tanpa kau aku menderita
tanpa kau aku takkan bisa menjadi insan yang berguna

abah
sayang kau pada aku mencurah curah
tanpa kau ajar aku bermewah
kau ajar aku beserdahana
dengan ingat dari mana asal kita

abah
tidak terbalas aku dengan jasa-jasa
tidak senang aku jika kau tiada
tidak ketawa aku tanpa kau begurau senda
tidak terukir lagi senyuman aku jika perginya kau menemui sang pencipta

abah
aku sayang
aku sayang
aku sayang
aku sayang
aku sayang
aku sayang
aku sayang
abah sentiasa....






selamat hari jadi abah

muahx!







akak aku yang nih memang suka menyebok ea..




*sekadar renungan dan amalan kita bersama*


p/s:jangan lupa kat abah korang taw!

Sunday, January 23, 2011

cerita masa kecil ku



nih lah aku masa zaman kecik2 dulu..hee



aku sangat suka pergi super market
sebab leh men kejar kejar ngan mak aku
aku xsuke kene dukung
aku nak jalan sendiri ok
per??..ingat org besar2 je leh membeli belah
mana aci!!!



ok2, aku suka amek ape saje ape aku suke
so tiba2, bakul or troli mak aku akan jadi penuh skelip mata
bukan penuh dengan barang dapur
tp penuh dengan barang2 aku
ngeh3!


aku kecik2 dulu dah ade lesen moto taw
tp leh bwk salam kawasan umah je
motor pakai bateri
aci la tuh..



oohh aku sangat stylo mase kecik2 duluuu..



dan sangat suka senyummm
cheseeeeeeee...hihi



haa tuh bantal mucuk aku..
akan dibimbit di heret sentiasa walau jua aku berada



haaa tgok2!!
da besar da
muka nak badget cun an... =.=






maksu!!!!!!!!!!!!!
dhia nak susu...






p/s:ok aku tipu..budak chumel tuh anak saudara aku...selalu geget2 aku...grrr..aku lagi chumel kot kecik2 dolu..ngeeeeee~
p/p/s:mood boring..smpi en bb pon lari p kulim takut aku buli...sekian



Saturday, January 22, 2011

projekku projekmu jua..

salam..
dengan ini selamat la sudah masa untuk kita berhoneymoon yerk.

so, secara rasminya
saya bernama NORAIN BINTI MD YUSOF
pelajar jurusan CIVIL ENGINEERING dengan bersungguh-sungguh dan berpeluhnya menerima 3 projek untuk sem 6 ini...

1) REINFORCEMENT CONCRETE DESIGN II
- sekulah berasrama 4 tingkat
- mempunyai dewan dan court permainan d tengah2..
- ground floor (classroom)
- 1st-3rd floor (dorm)

submission date design : 21st march 2011
interview : 24 march 2011

p/s: senang budak2 juz turun naik turun naik tangga je nanti..takyah nak p kelas jauh2 an.tak cam kita nih nk pi kuliah sampai berpeluh ketiak.=.=

nih, ak tunjuk ciket cam ne engineering n architect drawing..
base drpd drawing kiteowang as a budak2 civil engin kene design reinforcement concrete kt dlm bangunan nih..kat slab,kat beam, kat column, staircase n faundationnyer..kene complete..as a safety for the building and people in the building..tujuan n peranan nk kasik strong la konkrit tuh..tade la building tuh collapse nnt..ada paham??



plan view


site view



in front view


2) PROJECT MANAGEMENT
- drawing double storey house building.
- mayb recycle drawing rc1 dulu kot..ngeh3

p/s: still blur2 ag..


3) BUILDING SERVICE & MAINTAINER
- nih superb..
- 15th storey building (office)
- site: depan censeleri UMP
- projek nih bukan design bangunan tp kene design service dlm bangunan.ex: sistem perpaipan, sistem telekomunikasi,sistem pencahayaan, sistem jana kuasa elektrik, sistem aircond..
so dah penat2 wat bangunan kena la design isi dalam bangunan lak an...hee cerunukkk
but imagine kene kuat..sies rindu nak belajar LK balik!..huhuhu



4) preparation LI for dis semester..dun forget..



p/s:harap2 sume projek berjalan lancar..
p/p/s:kepada pihak yang akan terbengkalai..harap maaf yerkk..de mase t kite manjew2..
p/p/p/s: sekian berita serba sedikit mengenai civil engineering dari saya..selamat malam



Monday, January 17, 2011

haippp...watashi wa ain chumel2 desu

basic katakana character...





so..nak tanak mahu ke tak mahu

yang nih wajibulghunnah kene hafal yerk..


then perkataan2 lain...

takushii = タクシー (taxi)
keeki = ケーキ (cake)
meetoru = メートル (meter)
kopii = コピー (copy)
sunuupii = スヌーピー (Snoopy)
koohii = コーヒー (coffee)
biiru = ビール (beer)

biru (ビル) = building
biiru (ビール) = beer
notto (ノット) = knot
nooto (ノート) = note(book)

キャ キュ キョ (kya, kyu, kyo)

ギャ ギュ ギョ (gya, gyu, gyo)

シャ シュ ショ (sha, shu, sho)

ジャ ジュ ジョ (ja, ju, jo)

チャ チュ チョ (cha, chu, cho)

ニャ ニュ ニョ (nya, nyu, nyo)

ヒャ ヒュ ヒョ (hya, hyu, hyo)

ビャ ビュ ビョ (bya, byu, byo)

ピャ ピュ ピョ (pya, pyu, pyo)

ミャ ミュ ミョ (mya, myu, myo)

リャ リュ リョ (rya, ryu, ryo)


lets practice pronounce ok!..kat sini


dia

tetiba hati merintih sepi
keliru merapu tentang apa yang di pikiri
aku kabur aku akur dengan jodoh dan pertemuan itu
membuatkan aku sentiasa sujud syukur terhadap MU

terima kasih Tuhan kerana telah mempertemukan aku dengan dia
terima kasih yang tidak terhingga

dia hanya seorang lelaki biasa
telah banyak menghulurkan jasa
tidak ku pandang rupa dan juga harta
aku tulus menyayangi dia

dia rela menjadi badut yang sedang tertawa
dia juga rela menjadi boneka yang setia
tanpa dia kisah apa orang kata
dia menghiburkan aku sentiasa
deras menyeka air mata sang dara
walau setitis mahupun dua
menyakat manja perkara biasa

dia lah kawan
dia juga lawan
tanpa dia aku kesepian
dan tanpa dia juga aku kebosanan
kerna hanya dia yang bisa menjadi teman
teman sepanjang zaman

aku pula hanya wanita biasa
tiada berupa tiada berharta
yang ada hanya cinta
cinta khusus untuk si dia

tidak ku suka cemburu buta
tidak ku suka berprasangka
kelak entah esok atau lusa
kau siapa dan aku siapa

di ikat rapi janji yang di buat
di simpul mati janji yang di ikat
tidak ku sangka dia setia
sumpah sampai mati yang aku sayang hanya dia...



sekian,
nukilan dari sang dara
untuk siapa???
untuk si teruna yang jauh di mata...



p/s:bila budak engin cuba berpuisi..jadila macam nih..atoiii











Sunday, January 16, 2011

gggrrr!!


muka frust
mucung-muncung
printer akuh rosak kot...
demm
nak print resume nih weyh
akuh gigit-gigit ko kang nak tak incik printer HP yang bergaya lagi setia
haishhh
setelah sekian kite bersame
ko curang jua akhirnyerr...
aku wat manyak perlaburan kot utk ko
heeee
geram nyer akuh
campak laut jugak nih kang
gggrrr!











p/s:majuk nih weyh..sape leh pujuk??..gedix kot!

Thursday, January 13, 2011

get ready for industrial training

alert to the important date!

12.01.11
Briefing session 1

12-18.01.11
Li Online

12-19.01.11
PLI form

26.01.11
student verification letter SVL

13.04.11
Briefing session 2

21.04.11
SLI form

may 2011
placement letter and insurance

16.05.11
undergo industrial training

thing to do!
PLI FORM
1. Industrial Training Application Form (PLI) in log book
2. Resume
3. Subject course checklist form (download)

ONLINE APPLICATION
-register ----> CLICK HERE
username [matric number)
password [ic number]


reference: UNIT LI UMP




Wednesday, January 12, 2011

kawan aku y sorang nih da tua

salam bulan januari

first of all aku nak wish
happy burfday n sweeth 22th
for my sweet friend










weyh, ko da tua ok.hehe
aku dengan berbesar hatinya buat entry nih untuk ko taw
haa ape macam??
terharu tak??
terharu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ngeh3

tetiba aku teringat lak mase mula2 kenal ko dulu
perghhh gila skema budak nih..ihik!
dalam kelas bi ko ingat x?
kite satu group kan..
aku ingat lagi ko cakap
ko excited gile dapat laptop compact ko tuh
giler ceria xterkata kot muka ko
gile chumel...=p
duduk pon depan bilik aku jer
aku tahu ko suke terjah masuk bilik aku kan..hehe
pastuh kite gossip gossip..hik3
nek sem 2, sem 3, sem 4, sem 5 n sem 6 nih
kite still satu klas and rapat an
ko la tempat aku ngadu2 selain drpd si jilah tuh..
tempat bahan rujukan aka center of information aku..ngeee
mekaceh la weyh...mekaceh sangat
suka dowh dapat kawan cam ko yang sengal nii
ahaks!


so, pesanan ringkas aku
semoga panjang umoq
murah rezeki
jangan notty2
nnt ayien lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hihi


~sayang ko sangat~







p/s:t befday aku jangan nak wat prank2 eh..aku baik xpernah kenakan korang..hehe

Monday, January 10, 2011

bagi sesape budak civil y rase diri tuh layak li,sila tengok nih..



p/s:nak li dah ker??.eden cam tak percayoo nih..xpuas lagi men kawen2 n pondok2..tsskkk



malam puisi riong...





salam...

selamat pagi uolsss...
okeh, memandang kan kelas pagi aku cancel hari nih.so jangan jeles yerp tawan-tawan.hehe

malam nih, UMP ade event..ala event yang aku letak poster tuh.mase first2 aku tengok poster tuh kat page fb kawan aku nampak cam tade lah tertarik sangat nak pegi.pastuh second time aku nampak kat UMP tengah tergantung baik punyerr besar2 lak tuh kan.yela, dah name poster.mesti la ye wat besarrr...haa mase tuh kan aku rase cm tertarik tarik je nak pegi.ekceli, ak nih budak engin.dalam kepala hotak hanya ada kalkulator,formula, kire-kire mane ade puisi-puisi nih.tidak berjiwa seni la bak kate orang..tak macam blog wafi.perghh leh tergamam kalau baca.hee

tapi entah la, aku tengok baby tuh ekceli.chumel jer..aku bukan boleh dengan budak2 nih.ermmm geram nyer..
kene la dengan tajuk "Apakah dosa ku"...kene la dengan masalah sosial masa kini..haish kalu nak citer kat sini, xpegi kelas la aku jawab nyer lepas nih..duk sebok blogging.
tapi sies, aku nak pegi...

antara pemuisi2 and artis2 y turun padang ada ana rafali.haa baru menang AJL tuh.ne la taw dapat salam2.snap2 pixca sebarang dua..haha
ada fynn jamal...haa dye blogger jugak taw..aku ade follow blog dia..memang bes la cara dia meluahkan perasaan dia.puisi2 dia agak kontemperori gituh..seiring la dengan zaman masa kini.yang penting mesej dia sampai beb.
eh2, ade ustaz asyraf la..haa nak jumpa dia la leh x en bb??..hehe
selalu layan astro oasis jer duk tengok soal asyraf..sampai mak aku tanya, "asyraf nih dah kawin ker??".."dah lah mak, cantik wife dia,naper??.nak wat calon menantu ker.ala susah2 jer.kite dah ada pilihan sendiri mak"..jawab aku dengan jujur nya..mak pun terus membalas."ape pulak, nak wat calon ayah tiri awak la.jangan nak perasaan"..haaa memang terkezut la kan..hampehh, pandai betoi my mum melawak..hahahaha




ok la, nak siap2 nak solek2 nak pi kelas.ceh! ko solek ke xsolek ker same je,,cam tade beza.urm!
yela kite tak chantek cam lisa surihani kan..uhuk3!


p/s:sape nak pegi dengan aku malam nih??..hehehe


ku berbicara dengan hati mengisi malam y sepi

salam..

jam dan tunjuk pukul 2.45 am.i suppose da tido mase2 nih.mana tak nyer klas esok kul 8 pg ok.kelas RC2 (reinforcement concrete design 2) yang wajib di hadiri and jangan berani beraninya nak miss sehari...subjek tough nih derr. ak siap leh nangis2 sebab kan kes RC 1 punyer pasal.mase final paper.gile cuak kot kalu kantoi, jawab nyer taleh amek RC2 and pendek kate extend la ak.then, lambat la kawen weyhh...<----- gatai tahap dewa da nih..so sila abai kan ok.

niat hati nak je mesej2 en bb.."kamu2, kite taleh tidur nih"...tp, xsampai hati la.penatt katenyer kat fb..memanjat bronga hills bersama teman2 THE FRIENDS.. ade elly, izzat , wafi, nadrah, rahimie n farah..alahai besnyerrr...nk itutt jugak..tp mmg taleh p..bese la anak bongsu anak manje anak emas anak kesayangan la kata kan..memang tidak d baginyer oleh ayahanda...huhu..takpe2 kite cuba try test lain kali..try jampi2 lak kali nih..kompem ayahnda kasik..aminn..hihi

dulu ade orang pernah tanya,"weyh, ko xjeles ke en bb ko tuh ade ramai kawan2 pompuan??"..ceh, ape punye soklan la derr..tak tak tak..tak jeles pon..heee..bile ak sayang dia automatik tanpa d paksa atau di suruh suruh apetah lagi di ugut yerp.automatik ak akan sayang semua tentang dia.so kawan2 dia kawan2 aku jugak..ape de halnyer nak jeles dengan kawan sendiri??..and i love him bcoz of him..dat itss...simple

nak wat cam ner, tuh la aku..huhu...tapi demm la kan.aku penah kene tipu sebab aku macam tuh..sayanng orang gila2 babas..arghh maleh nak citer kesa sedih..tapasal2, aku nangis..haa nanti sape nak pujuk??..en bb da tido.aiyookk, korang la kene pujuk...hehehe

aku nih anak bongsu..so secara terang2 nyer kan aku nih nmpak je manje.ceh!manja ker??..tapi sies inner aku lembik kot..cepat sentap..sangat cepat ok.kalu2 nak di hitung di timbang di darab velocity nyer bak halilintar membelah bumi la..ceh, cakap nak hyper jer ko an..bese la puan punyer blog..ngeee
kesentapan aku nih kadang2 membuatkan aku xselesa la..lembik sangat.org ckp sikit, mata ak da berair.org curik sabun basuh ak pon, ak nangis.org xkasik tukar coin pon ak nangis.ak takire,kalu ngan kwn2 pon macam tuh..pas baik punyerr sentap, pastuh nangis2 raung2 plus bebel cikit pastuh ok la..kejap jer..xde la makan mase sangat..hehe..tp selalu nyer tempat ak ngadu2 gedix2 geli2 kat en bb la.cian toi dye..sumtime an ak rasa macam nak pi berubt jer.haaa biar kalis sikit.orng cakap ape pon, wat derk jerk.ati biar kering cikit wa cakap lu..perghh..hehe

kalu sentap ngan en bb??...hahaha..lagi pedih..rase macam tanak kawan ngan kamu lagi..eleh gedix kan?..ala selalunyer, lukenebeb jerk ngan en bb...sbb hati die lembut...wat ayat pasrah2 cikit.kompem dia mintak maaf.janji kite xbuat lagi.hee suke suke suke.dia admit salah dia padahal ak saje je nak kene kan dia..lalala~
*tasuke gaduh2 lame2 ngan dia..xtenang ok*

dah manyak ker ak membebel tengah malam nih??...

haishh, tetiba rasa macam nak hangin je.de anonymous chatter nk kenai2...memang den tak layan la der..yang bengang dia leh cakap nak tuuuuuuutttttt la nak teeetttttttt la..
ak nak taip balik ape dia ckp tuh aku geli...nak cite bnde2 dalam selimut..xsekulah punyer olang.
"ko ingat ak bini ko ke hape!!""...mengom
sies mrh nih, tak bertamadun punyer laki..ak tembak ko ngan m16 nnt nak??..xkan sempat nak jawab mmg ak tembak terus nyer...




p/s:jum tidur..aiman da panggil2 di suruh dodoi...nite

Tuesday, January 4, 2011

sensitip la beb...

huh..hati wa sikalang memang sangat sentap ok
geram dengan makcik cafe
orang nak tukar coin je
itu pon xkasik
wa nih xde la sensitip,ngade2,or gedix2 sangat beb
tapi geram la
cuba korang bayangkan eh
wa datang ke counter cafe dengan muka yang paling chumel kot.
sambil tersenyum-senyum kambing
then add cikit malu2 kucin
and i just said,
makcik,leh tukar wet syiling x???
makcik tuh pon jawap
makcik pon tukar kat bank dik...!
perghhh,gila hampeh punyer makcik
depan dye de 3 mangkuk wet penuh ok..PENUH
wa nk tukar 3 hinggit jer
tuh pon nk wat basuh baju jer
saya nih da la ade penyakit kronik
terlampau rajen membasuh baju...huhu
tape la, dengan keadaan pasrah wa pun balas
terima kasih la makcik, nnt saya tukar kat bank juga eh..

balik2 jer ape lagi
bergenang2 la air mata duyung wa nih haa
rase bersalah pun ade sbnrnyer,
cam jaat sangt je ak nih perli makcik macam tuh
tp xpuas ati,mata dia pandang pun tidak kat ak masa tuh
tahu la kite nih xbape chantekkk
apetah lagi nk tanya, adik nk tukar berapa ya??
haa kalu xdapat tukar pon, xde la wa frust sangat an?an??
tssssssskkkk






p/s:ekceli ngah sedih sal bende lain sbnr nyer...tetiba kejadian ngan makcik tuh secara xlangsung menjentik jiwa sensitip nih....maaf kan saya ye makcik.....
p/p/s:orang kidnap sabun basuh ak pon ak leh sentap taw..ak nges..ak xkire..sampii hatii..ak xwat pon kat orang macam tuhh....tssskk









Sunday, January 2, 2011

woot woooot...

Assalamualaikumm..

Uhuk3…perghh masuk2 blog nih dah terbatuk batuk..berhabukkkk…well lame xhupdate an??..hehe

Bz women la katekan..bile cuti makna nyer segala aktiviti blogging pon cuti ler..hik3

Ekceli, nk cite nih..

ok firstly nk cite sal cuti…

lepas abih jer join program Titian Kasih dengan geng2 kelab SRN (Sekteriat Rukun Negara) yang di ketuai oleh Amir…balik umah sat then sambung balik program dengan MAMPAN+BTN…lokasi program di MS Chemerkau Chekas, Raub Pahang…perghh program nih agak3 mantap n mantop…program bertemakan kenegeraan yang santai..ciap dapt nek flying fox lagi..hehe

yang besh..dapat jumpa en mus..okeh, kalu jumpa beliau..mesti tanya pasai azri…haishhh, en mus nih..lain kali tanya la pasai brad pit ker tom cruise ker??...hehehehe

malangnyer…si azri aka en bb memang xdapat join program 2 atas urusan2 yang xdpt di elakkan…tsskkk

then, dpt kenai dengan kawan2 baru..dapat kenai dengan fasi2 BTN…yuhuuuu..memang besh…hik3

pastuh, dpt ahli group y agak2 sengal juga…kitaorg nyer group name PERWISWA taw (perwira siswa)..haaa bes x??bes an??an??...hak3

content: baru sedar tentang pentingnyer akan kesedaran kite dalam terus mempertahankan dan memelihara Negara kita..tp sayang, MOST of remaja masa kini kian asyik di buai mimpi…tssskkkk





nih bukti ak berjiwa patriotik okeh..hik3




p/s: peace no war....


then, 17-20 disember lak ade program lagi…

KARNIVAL SUKAN MAMPAN 2010…tema “cerdas dan tangkas”..

Okeh2, program nih paling bes..sebab en bb ade..hahahaha

Terkezuttt sebab dye balik mengejut…jaat2..da la xkasik taw nak balik..tssskk..pape pon mekaceeehhh…hehehe

Ekceli nk cite, ak nih tade la tererr sangat bersukan..y kelakar nyer ciap jadi player futsal tuhh…jadik wakil UMP ..hahaha…ntah ak sepak bola or bola sepak ak…

But the main point is, terrerrr xterrree tuh belakang kire.y penting kite cuba..even, xdapat sumbat kan gol tp takpe la ak puas hati dpt tendang bola..nak2 en bb jadi pompom boy..ahaks

Yang besh, zon utara yang di wakili oleh UMP,UNISZA n SEKTERIAT menjuarai acara bola tampar wanita..yuhuuuu ak pon main beb…satu2 nyer player wakil UMP tuh..bangga sat..ouuch

Ok la,

Sambung cite lain lak…




p/s:kalu cuti jer..mesti xdpt nk duduk diam2 kat umah..huhu