Monday, September 26, 2011

graduation of me...heee~

ok foine.maleh nk becerita sal blog berhabuk.sebab dah taw blog ak memang berhabukk kann..bese la tuh orang maleh hupdate blog,ok sies jujur gilew.ngeee..ekceli manyak sebenarnye nak chit chat chit chat, nk cer citer cer citer..tapi tapi tapi kann..malassss..huhu..terukk kan?kan?..

alkisahnyer, mase ak tengah tulih blog nih..ak ngah fenin wat esaiment EE..makin bace makin xpaham kot..sila ckp padan muke kat diri sendiri sebab tangguh kerja p bercootii..

hoisshh cite sal bercotiii..nih yang kak jah nak berciter nih..aku p penang oohh...ce tye ce tye, aku p sebab aper??..opkos la p pekena nasiq kandarq noohh...classsss x kakjah ko nih??.. :)

ak p bergraduasi la weyh...

apsalll???

tak percayer ker??

ok foine..meh ak kasik bokti...



taraaaa..sampai caeq make up i taw..

yelaaaa yelaaaa.nampak sangat ak berlakon kannn...ekceli ak p USM atas sebab2 yang tadapat di elak kan and ade urusan..aku ade tugass kot kat sane..korang nk taw ape tugas penting aku tuh??..

tengok nih tengok k..




sampai2 je dah kene jadik make up retis y xreti ok..




ouuhh kene jadik tukang bela2 topiii jugerrr...



kene jadik tukang pegang bungeeeerr..
kalu ikt kn ati nk je ak juaii bunger2 tuh..
hihihihi

korang pecayer x??...mesti percayer kannn..*sambil besar dan kelip2kan mata*..(wat muke kesian)..ok la, tamo tipo tipo lagik..ak saje p jenguk budak kecik nih haaa.sebab dye ngade2 sangat suke wat muke kesian..so perjalanan sejauh beratus-ratus kilometer pon aku rempuh..(eleh ayat nak boom macam la berjalan kaki kann..:P) semata-mata untuk budak nihh oohh.. :)





SELAMAT BERGRADUASI ENCIK BB



amek berkatt nak konvoo awaiiii..hehe


last but not least, ucapan terimaa kasih yang tidak terhingga kepada tenaga kerja:








thanx a lot
hope we will meet again
(alaa jumpe jer, naik motor dr umah xsampai 5 minit da sampai)..hehehe

4 comments:

aurox_3d said...

huhuhu...thanx for coming...nanti u punye, I datang bawak bear besaq eh...jgn risau...kalau ada orang len nak bg u bunga, I amik dulu dari dia...hehehehe


k syg, love u :-)

Norain Yusof said...

welcem..
yeahh yeahhh BESARRR punyer ehh...
tp kalu nk kasik BOM2 bear lg bgs..hik3
alaa alaaaaaaaaaa..mmg xdpt manyak bunger la gituhh..ngeee

ok, love u 2 :)

EirA said...

hamboiii..lu bikin wa panas je sehhh..aiyakkk!!!jeles manyak2 taw..

Buat En.BB hargailah Cik BB neh sbb dye snggup dtg ke Penang a.k.a ponteng clas sbb nk jenguk En.BB dye neh..(sweet siott :)

Congrat's wat bambam sbb akhrnya siap jugak wt EE..haha

Norain Yusof said...

alaa jeles ker wex??jeles laa...
hahahahha

alalalaaa ak da cover balik kan kelas y y "terponteng" tuh ngn ko..
mekaceh wexx..muaahxx!!

hoishh..harus laaa
ciap pening lagik!..hihihi