Thursday, November 25, 2010

already done..!

alhamdulillah


perghhh, nice an..mukadimah dah sebut ALHAMDULILLAH.
haa cm tuh la tanda-tanda seorang muslimah..ouuchh!(ayat xleh blah)..
tapi betoi betoi nih weyh, ak rasa sangat sangat bersyukur kerana telah berjaya dengan bergaya nya menghabiskan final paper ak.
so, boleh la ak balik berholiday walaupun rumah dengan kampus hanya sekangkang kera.
ceh, xde trill langsung an.
dr kecik sampai besat keje nak duk berkepit celah ketiak mak jer.
seb baik ketiak mak ak wangiiii..~~(jujur lagi ikhlas sebab syurga tuh kan di bawah tapak kaki ibu).

so..

kalu nak cite sal final paper..perghhh memang mental tak terkira la.sampai sakiiit2 kepala lutut ak memikir kan jawapan nya.(ko pk guna pale lutut ker ain??)..memang terbaik la an.
patut la balik nangis2 sebab terharu dengan "kesenangan" kesoalan paper RC (reinforcement concrete design)..
.seb bek ade org pujuk oohh..hahaha..mengada-ngada jer sebenar nya tuh..hihihihi

ekceli, the truth is soalan ye memang mantop la.sape dapat jawab tuh memang tereeerrrrr ar.
ak suspekk springg ar kat korang...

ok tuh je la dapat ak carut carut tatkala nih eh..
nak kemas baju sat..
pas tuh nak balik la weyh..
rindu kt kampung halaman...
waawaawaaawa....


p/s:makkkkkkkkkkkkkk nak kawen..tok sey ngaji doh,susoohh...(terus kene lempang rasenyerr)

2 comments:

Imzainieyzulkipli said...

wei header blog ko x bley bla..tapi nice loh!!!

norain yusof said...

haha..ko puji ke perli?btw,mekaceh3.hehe