Monday, January 10, 2011

ku berbicara dengan hati mengisi malam y sepi

salam..

jam dan tunjuk pukul 2.45 am.i suppose da tido mase2 nih.mana tak nyer klas esok kul 8 pg ok.kelas RC2 (reinforcement concrete design 2) yang wajib di hadiri and jangan berani beraninya nak miss sehari...subjek tough nih derr. ak siap leh nangis2 sebab kan kes RC 1 punyer pasal.mase final paper.gile cuak kot kalu kantoi, jawab nyer taleh amek RC2 and pendek kate extend la ak.then, lambat la kawen weyhh...<----- gatai tahap dewa da nih..so sila abai kan ok.

niat hati nak je mesej2 en bb.."kamu2, kite taleh tidur nih"...tp, xsampai hati la.penatt katenyer kat fb..memanjat bronga hills bersama teman2 THE FRIENDS.. ade elly, izzat , wafi, nadrah, rahimie n farah..alahai besnyerrr...nk itutt jugak..tp mmg taleh p..bese la anak bongsu anak manje anak emas anak kesayangan la kata kan..memang tidak d baginyer oleh ayahanda...huhu..takpe2 kite cuba try test lain kali..try jampi2 lak kali nih..kompem ayahnda kasik..aminn..hihi

dulu ade orang pernah tanya,"weyh, ko xjeles ke en bb ko tuh ade ramai kawan2 pompuan??"..ceh, ape punye soklan la derr..tak tak tak..tak jeles pon..heee..bile ak sayang dia automatik tanpa d paksa atau di suruh suruh apetah lagi di ugut yerp.automatik ak akan sayang semua tentang dia.so kawan2 dia kawan2 aku jugak..ape de halnyer nak jeles dengan kawan sendiri??..and i love him bcoz of him..dat itss...simple

nak wat cam ner, tuh la aku..huhu...tapi demm la kan.aku penah kene tipu sebab aku macam tuh..sayanng orang gila2 babas..arghh maleh nak citer kesa sedih..tapasal2, aku nangis..haa nanti sape nak pujuk??..en bb da tido.aiyookk, korang la kene pujuk...hehehe

aku nih anak bongsu..so secara terang2 nyer kan aku nih nmpak je manje.ceh!manja ker??..tapi sies inner aku lembik kot..cepat sentap..sangat cepat ok.kalu2 nak di hitung di timbang di darab velocity nyer bak halilintar membelah bumi la..ceh, cakap nak hyper jer ko an..bese la puan punyer blog..ngeee
kesentapan aku nih kadang2 membuatkan aku xselesa la..lembik sangat.org ckp sikit, mata ak da berair.org curik sabun basuh ak pon, ak nangis.org xkasik tukar coin pon ak nangis.ak takire,kalu ngan kwn2 pon macam tuh..pas baik punyerr sentap, pastuh nangis2 raung2 plus bebel cikit pastuh ok la..kejap jer..xde la makan mase sangat..hehe..tp selalu nyer tempat ak ngadu2 gedix2 geli2 kat en bb la.cian toi dye..sumtime an ak rasa macam nak pi berubt jer.haaa biar kalis sikit.orng cakap ape pon, wat derk jerk.ati biar kering cikit wa cakap lu..perghh..hehe

kalu sentap ngan en bb??...hahaha..lagi pedih..rase macam tanak kawan ngan kamu lagi..eleh gedix kan?..ala selalunyer, lukenebeb jerk ngan en bb...sbb hati die lembut...wat ayat pasrah2 cikit.kompem dia mintak maaf.janji kite xbuat lagi.hee suke suke suke.dia admit salah dia padahal ak saje je nak kene kan dia..lalala~
*tasuke gaduh2 lame2 ngan dia..xtenang ok*

dah manyak ker ak membebel tengah malam nih??...

haishh, tetiba rasa macam nak hangin je.de anonymous chatter nk kenai2...memang den tak layan la der..yang bengang dia leh cakap nak tuuuuuuutttttt la nak teeetttttttt la..
ak nak taip balik ape dia ckp tuh aku geli...nak cite bnde2 dalam selimut..xsekulah punyer olang.
"ko ingat ak bini ko ke hape!!""...mengom
sies mrh nih, tak bertamadun punyer laki..ak tembak ko ngan m16 nnt nak??..xkan sempat nak jawab mmg ak tembak terus nyer...




p/s:jum tidur..aiman da panggil2 di suruh dodoi...nite

2 comments:

aurox_3d said...

alololo....ciannye budak sowang ni....ta boleh tido eh smalam??? hehehehe.

ok, da tau da, pasni kalo awak sentap2, malas da sy pujuk...nak buat2 x tau je pasni...tgk r...pastu sy sentap btol2...hehehe...ngadeeeee

kamu ada buat bnda pelik2 tak kat aiman??? ngeeeeeee...aiman ngadu kat sy ni..hehe

Norain Yusof said...

huhuhu...
tuh la cian an??an??...hee

alololo...
namo ar sentap,kamu tuh kalu sentap makan masa bertahun kot nk pujuk..
lagi ngadeeeeeee....

alalala...tuh rahsia kite ngan aiman je taw..kamu taleh tahu...hik3