Sunday, January 2, 2011

woot woooot...

Assalamualaikumm..

Uhuk3…perghh masuk2 blog nih dah terbatuk batuk..berhabukkkk…well lame xhupdate an??..hehe

Bz women la katekan..bile cuti makna nyer segala aktiviti blogging pon cuti ler..hik3

Ekceli, nk cite nih..

ok firstly nk cite sal cuti…

lepas abih jer join program Titian Kasih dengan geng2 kelab SRN (Sekteriat Rukun Negara) yang di ketuai oleh Amir…balik umah sat then sambung balik program dengan MAMPAN+BTN…lokasi program di MS Chemerkau Chekas, Raub Pahang…perghh program nih agak3 mantap n mantop…program bertemakan kenegeraan yang santai..ciap dapt nek flying fox lagi..hehe

yang besh..dapat jumpa en mus..okeh, kalu jumpa beliau..mesti tanya pasai azri…haishhh, en mus nih..lain kali tanya la pasai brad pit ker tom cruise ker??...hehehehe

malangnyer…si azri aka en bb memang xdapat join program 2 atas urusan2 yang xdpt di elakkan…tsskkk

then, dpt kenai dengan kawan2 baru..dapat kenai dengan fasi2 BTN…yuhuuuu..memang besh…hik3

pastuh, dpt ahli group y agak2 sengal juga…kitaorg nyer group name PERWISWA taw (perwira siswa)..haaa bes x??bes an??an??...hak3

content: baru sedar tentang pentingnyer akan kesedaran kite dalam terus mempertahankan dan memelihara Negara kita..tp sayang, MOST of remaja masa kini kian asyik di buai mimpi…tssskkkk





nih bukti ak berjiwa patriotik okeh..hik3




p/s: peace no war....


then, 17-20 disember lak ade program lagi…

KARNIVAL SUKAN MAMPAN 2010…tema “cerdas dan tangkas”..

Okeh2, program nih paling bes..sebab en bb ade..hahahaha

Terkezuttt sebab dye balik mengejut…jaat2..da la xkasik taw nak balik..tssskk..pape pon mekaceeehhh…hehehe

Ekceli nk cite, ak nih tade la tererr sangat bersukan..y kelakar nyer ciap jadi player futsal tuhh…jadik wakil UMP ..hahaha…ntah ak sepak bola or bola sepak ak…

But the main point is, terrerrr xterrree tuh belakang kire.y penting kite cuba..even, xdapat sumbat kan gol tp takpe la ak puas hati dpt tendang bola..nak2 en bb jadi pompom boy..ahaks

Yang besh, zon utara yang di wakili oleh UMP,UNISZA n SEKTERIAT menjuarai acara bola tampar wanita..yuhuuuu ak pon main beb…satu2 nyer player wakil UMP tuh..bangga sat..ouuch

Ok la,

Sambung cite lain lak…




p/s:kalu cuti jer..mesti xdpt nk duduk diam2 kat umah..huhu


No comments: