Sunday, January 23, 2011

cerita masa kecil ku



nih lah aku masa zaman kecik2 dulu..hee



aku sangat suka pergi super market
sebab leh men kejar kejar ngan mak aku
aku xsuke kene dukung
aku nak jalan sendiri ok
per??..ingat org besar2 je leh membeli belah
mana aci!!!



ok2, aku suka amek ape saje ape aku suke
so tiba2, bakul or troli mak aku akan jadi penuh skelip mata
bukan penuh dengan barang dapur
tp penuh dengan barang2 aku
ngeh3!


aku kecik2 dulu dah ade lesen moto taw
tp leh bwk salam kawasan umah je
motor pakai bateri
aci la tuh..



oohh aku sangat stylo mase kecik2 duluuu..



dan sangat suka senyummm
cheseeeeeeee...hihi



haa tuh bantal mucuk aku..
akan dibimbit di heret sentiasa walau jua aku berada



haaa tgok2!!
da besar da
muka nak badget cun an... =.=






maksu!!!!!!!!!!!!!
dhia nak susu...






p/s:ok aku tipu..budak chumel tuh anak saudara aku...selalu geget2 aku...grrr..aku lagi chumel kot kecik2 dolu..ngeeeeee~
p/p/s:mood boring..smpi en bb pon lari p kulim takut aku buli...sekian



8 comments:

zOeY zAu YaH said...

haha comel adik tu

Norain Yusof said...

hehehe
ok adik tuh y chumel..hee~

EirA said...

hehe..xde kje r tuh!!!jgn lupe wt jepun ey wexx..

muke ko spesen je ngn ank buah ko..gen yg sama ker??

aurox_3d said...

hak2....haah r, bwu pasan dhia ngan ain sepesen je muka...tapi dia much more chumel....n slim...n x montel...n ayu...n x ngada2

Norain Yusof said...

eira:
wex, jum wat same2 ar...
baru ade smgt jepon cikit...
hehehhee

azri:
dush3!!!

MataHati @ MH said...
This comment has been removed by the author.
MataHati @ MH said...

anak sedara comel..so sweet
mak chu dia pun tercomel jugak..(amik ati) hehehe

ada iras2 tapi x serupa.. ;P

Norain Yusof said...

hahahaha...
bodek2 xmen eh..
hehehehe =)