Sunday, October 24, 2010

types of gurls in term of computer...

wahhh..zaman dah serba canggih.gurls pun sudah mula di classify menggunakan term2 computer.perghhh..mantop!!..hoho.so orang-orang computer mesti lagi arif dah expert kot kan??..how u know??..of kos la i know, i kan ada orang "kuat" komputer..heheheh

jum2 lets check it out...

1. HARD DISK GIRLS: (she remembers everything, FOREVER)

- gadis jenis nih akan ingat segala-galanya dan untuk selama-selamanya..kalu sumthing tuh "makan dalam" orang kate..haa..memang susah la nak lupa an??an??...macam hard disk korang la..tempat simpan cite,videoklip,lagu dan bagai..segala benda nak simpan..macam ak,bukan setakat hard disk pendrive aku pun tade.sies miskin kot.bkn ape, kene kidnap lorh.so, di pendekkan cite mungkin aku bkn jenis hard disk kot...well, orang pemaaf...ahaks..

2. RAM GIRLS: (she forget about you, the moment you turn her off)

- gadis jenis nih pulak akan mudah lupa kan sumone, nak2 bile dye kene reject by sumone..oouucchh...jangan ar cam tuh, mencintai xsemestinya memiliki..betul tak kawan-kawan??..betul kan??kan??..


3. WINDOW GIRLS: (everyone know that she can’t do a thing right, but no one can live without her.)

- macam gurls nih, interesting cikit. semua orang tahu dia tak mampu buat apa-apa pun dengan betul tapi yang beshnye takde sorang pun yang boleh hidup tanpa dia.haa macam window la, kan ada macam2 window di zaman IT nih.window xp la, window vista la, window 7 la..karang mesti xstay ngan satu window je an, mesti nk ikut peredaran zaman..tyme format mesti la pakai window baru...ceh ceh ceh..haa ape tuh lagi satuh. ubuntu ubuntu..haish xfaham la ak..tp reality nyer, windows tuh tetap penting kan.......................

4. SCREENSAVER GIRLS: (she is good for nothing but at least she is fun)

- dis gurls nampak macam xberapa berguna, tapi dia sangat menyeronokkan..haish ni agak bahaye, selalunye kalau gadis jenis ini orang akan kaitkan dengan b****...jangan pilih jalan hitam.....hurrmmmmmmmmmmmmmmm.tapi tidak semua screensaver tuh tak berguna, try la letak pic2 family ka, teman2 ka, pic2 pemandangan ka, haaa kan sejuk je mata memandang.. so sape kate screensaver tuh bape nak berguna?.meh sini nak dush3..

5. INTERNET GIRLS: (Difficult to access)

- gadiss ini, agak susah untuk di fahami.mungkin dorang mempunyai tahap kecerewetan yang tinggi or tahap mengada-ngada dan menggedix yang melampau??..oohh tidak la pula saya tahu..posibility ia mungkin juga, tp kalu pandai didik, pandai bentuk takdelah susah sangat nak eksess kan...besela tuh pompuan ada ngade2 sikit, ngade2 sikit, manjuw sikit2, complete la tuh..dah nama pompuan an..

6. SERVER GIRLS: (always busy when you need her)

- woooww..!!ini agak membahayakan..sebab???sebab korang kaum adam kemungkinan akan terbengkalai...so be ware......awal2 nak kasik tahu, aku jadik server gurls kadang2 je okeh, so en bb still lagi terpelihara..hendaknyaa.amiinnnnn

7. MULTIMEDIA GIRLS: (She make horrible thing look beautiful)

- ermmm i thinks she's very appreciate la tuh...yela, ctk korang (kaum adam) bagi seekor katak as present kat gf korang tuh..walaweyhhhh, tp awexs multimedia korang tuh tetap rase katak tuh chumelll sgt....yaawww..terus terang cakap aku geli katak...!!!kalu en bb kasik, ak lariiiiiiii....

8. CD-ROM GIRLS: (She is always faster and faster)

- gurls nih sume bende dia wat, sume nak cepat.. habis la korang (kaum adam) agak lambat..mau kene tinggal nnt..mane tak nyer, nak ajak dating pun, korang yang lambat..heyy makeover ker cik abg???...hehehehehe


9. EMAIL GIRLS: (Every ten things she says, eight are nonsense)

- haa macam terasa di sini.. email gurls nih mesti manyak cakap cam ak kan.. haish, tp korang kene ingat email tuh penting kan??SANGAT SANGAT SANGAT PENTING OKEH!!...mane ade dia cakap bnde ngarut2. dia cakap sume bnde2 penting oohh...sila jaga diri, drive carefully, jaga hati, jaga makan, jaga kesihatan, blaja leklok ye en bb.........huhu

10. VIRUS GIRLS:
(Also known as “wife” when you are not expecting her, she comes, install herself and uses all your resources. If you try to uninstall her you will lose something, if you don’t try uninstall her you will lose
everything)

- awai-awai nak kasik athu.ini bukan virus chenta okeh.ini tok nenek moyang punya virus nih.kerpersky, avira sume tak leh lawan oh....dia lbh kurang cam parasit larh.. kalu korang simpan, korang akan kehilangan segala-gala...hahaha..soklan esaiment, jwpn esaiment yang korang susah2 mintak ngan kawan2 korang sebab nak tiru tuh..sume abiss la..HILANG..!!...so so so jawap la korang ngan lecturer sebab xdpt siapkan esaiment...hehehe...no la, my advice. b ware la ngan gurl mcm nih..



ok, abis suda potpetpotpet sal gadis zaman sekarang

jum kembali sekejap ke zaman purbakala....

skrg ak tengah besemangat waja untuk menghabiskan buku di bwah nih

~Keanggunan Sejati Aishah~

merupakan isteri kepada Rasullullah S.A.W

peribadi beliau, tutur kata, sifat2 terpuji

kisah cinta beliau kepada Rasulullah

boleh di dapati daripada buku ini...



p/s: sangat sangat kagum dan terkesima.. ingin mencontohi beliau (Aishah)

2 comments:

aurox_3d said...

ala...ubuntu girl x da ke???? die x da antivirus...xhang, laju, grafix lawa, sker potpet2, security kual, lengai, dan macam2 lagi...hehehehe


awak girl yg mane????

norain yusof said...

of kos la i gadis ubuntu ituh...wink3
an?an????an??
ala cakap je la yess en bb....
hihihihihi