Wednesday, October 27, 2010

jangan kacau!!





aaaaaaaaarrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
(kalau la ade sape y jerit kat aku macam tuh, kompem ak tarik anak tekak dia..haish)

fuh2, agak lega di cituh
dah xyah susah2 nak pegi bukit ke pegi pantai
buang pitis, buang maso, buang boras ajo..hik3
agak2 dah sangap sangat nak jerit kan
jerit kat blog jerk ok...

ekceli, aku bukan saje saje la nak jerit kan..
buat sakit tekak aku je kot..
ceh nampak sangat tipu..
*ko jerit taip taip je ok*

ok2, weyhhh nak kasik tahu nih
perasaan aku tatkala ini
gile excited beb...
sebab??motif??misi??dan juga visi??
entah!!
hahahahaha....
yang penting aku benar benar excited bangat seyh..
pulstop!
dah shhuuuuhhhh2..
jangan kacau orang nak layan mood excited nih..




yeah, lets snap snap muka budak tengah excited..
aku saje je small kan picha sebb
macam geli la plak upload gambar sendiri..
selama nih??????????












p/s: akan ku usaha lebih lagi...chaiyook chaiyook ain!!

Tuesday, October 26, 2010

sorry seems to be the hardest word..ceh3


awak awak awak...
saya nak kasik tahu kamu sumthing larh...
saya rasa saya dah buat keputusan yang salah
saya saje je nak jeles kan awak dengan mamat2 encem yang gilakan saya tuh..
tapi nak wat macam mana..
dorang memang dah tergila gila kan saya..
nak kata saya nih chentak, haish xde..
chumel??...haish lagi la..
maybe sedap mata memandang kot..
opsss, tertaip ayat2 perasan di situh..sila abaikan...

awak awak awak..
jaat kan saya wat awak macam tuh,
tapi...
honestly,
saya tak dapat lupakan awak la..
nih mesti sebab awak dah menderemkan saya kan??kan??
haa baik ngakuu...

tapi takpe la
walaupun awak ada "aweks" lain
saya pasrah....
sepasrah cite pasrah tuhhh...huk3

dengan ini saya yang bernama.....

NORAIN BINTI MD YUSOF
mempunyai gelaran manja iaitu cik bb
bernombor id AA08162
pelajar jurusan Kejuruteraan Awam
di Universiti Malaysia Pahang
secara langsung
ingin
mengatakan



saya terpaksa mintak bantuan kucing y chumel nih
sebab mata saya tak cukup besar la
huhuhu




p/s: kepada jejaka di atas tuh..haaa awaklah orangnya..takde lain da..awaklah,malu malu plak...




Monday, October 25, 2010

surat untuk Azri lagi dan lagi...


kehadapan azri ku sayang....
oohhh di harap awak baik baik sayang..

sila baca surat ini baik2 ok...

eloowww awak..
tulun cikit eh..
ingat saya heran sangat ker dengan Erin Malek awak tuh..
eeeuuww...yawwwwww
plzzzz la....

haishh
saya malas la nak berperang dengan awak nih taw...
dah terang dan nyata..
xyah susah2 nak suluh guna torchlite da
awak sebenarnyaaa..
awak cemburukan
C.E.M.B.U.R.U ok...
tapi tanak ngaku....

ekceli an...
bukan RAKA je y meminati saya..
tapi ramai lagi taw..
saya malas je nak bukak citer...

haaaa..
tengok tengok tengok dan tengok eh..
buka mata tuh luas luas...hahahaha





tengok nih...
bersusun lagi yang tunggu amik borang untuk dapatkan saya taw...
uhuh..!!



dorang selalu nyanyi2 untuk saya..
ciap wat show lagi tuh untuk saya...
awak ade ker???
mesti la awak takde...
awak hanya ada masa untuk Erin Malek awak tuh je kan...



juz for me ok..
terharu saya taw...
haha..
saje nak kasik jeles...



p/s:kompem awak taleh tido sebab kes cemburu giler kan...hahahahaha


hey soulsista..lalala~~

disaat rumetku sedang nyenyak di buai mimpi2 indah.jenis apa mimpinya itu??kering kah??basah kah??lembab2 kah??..ahh tidak pula saya ketahui..so tatkala suasana nan indah ini, aku pun apa lagi terus memegang sebotol air ala microfon cam tuh..then melalak lalak la aku bersama mr dell sambil melihat lyric lagu ini di blog sendiri..

*haishh nampak sangat syok sendiirrii an.. xde orang la tuh nak baca blog dye*...hurmmm...tape2 la sape lagi yang hendak di harapkan untuk membantu dan menaikkan taraf blog sendiri kalau tak diri sendiri..hihihihihi *ayat nk selamatkan diri..gile keji..hik3*

jum karaok jum..!!



Hey, Soul Sister – Train Song and Lyrics Code

Heeey heeeey heeeeey

Your lipstick stains on the front lobe of my left side brains
I knew I wouldn’t forget you
And so I went and let you blow my mind
Your sweet moving
The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you’re the one I have decided
Who’s one of my kind

Hey soul sister, ain’t that mister mister on the radio, stereo
The way you move ain’t fair you know
Hey soul sister, I don’t wanna miss a single thing you do tonight

Heeey heeeey heeeey

Just in time, I’m so glad you have a one track mind le me
You gave my life direction
A game show love connection, we can’t deny
I’m so obsessed
My heart is bound to beat right out my untrimmed chest
I believe in you, like a virgin, you’re Madonna
And I’m always gonna wanna blow your mind

Hey soul sister, ain’t that mister mister on the radio, stereo
The way you move ain’t fair you know
Hey soul sister, I don’t wanna miss a single thing you do tonight

Well you can cut a rug
Watching you is the only drug I need
So gangster, I’m so thug
You’re the only one I’m dreaming of
You see I can be myself now finally
In fact there’s nothing I cant be
I want the world to see you’ll be with me

Hey soul sister, ain’t that mister mister on the radio, stereo
The way you move ain’t fair you know
Hey soul sister, I don’t wanna miss a single thing you do tonight
Hey soul sister, I don’t wanna miss a single thing you do tonight
Heeey heeeey heeeeey (tonight)
Heeey heeeey heeeeey (tonight)





sumber:
Listen to Songs: http://videokeman.com/train/hey-soul-sister-train/#ixzz13HjYEKML



awatla aku suka sangat lagu nih..sampai namo tukor2 doh...hohoho


p/s: heyyh en bb, i'm ur soulmate ok..ok x??ok la ok la...heheheh

Sunday, October 24, 2010

surat untuk azri...

awak awak awak tahu tak???
awak xtahu, sebab awak xpernah nak amik tahu
tapi saya tetap nak beri tahu awak
yang yang yang saya dah jumpa pengganti awak..
errkkk
ekceli saya xsampai hati nak kasik tahu awak..
saya takut awak keciwa jer..
tapi sebab awak da terlebih dulu curang ngan saya
awak simpan "awek" lain di belakang saya...
ingat saya xtahu eh??..
saya sakit hati taw awak..
saya cemburu...
saya taw la "dia" chantek dengan wane bluess "dia" tuh..
awak selalu bwk "dia" kemana saje..
tapi saya??
awak tnggal saya terkontang kanting kat kuantan nih sorang2...

awak awak awak..
awak nak tahu tak?
masa 1st day awak bawak saya jumpa lisa awak tuh...
saya terkejut taw..
sampai hati awak buat saya macam nih...
awak sentuh "dia"..
awak raba2 "dia"
awak belai-belai "dia"
depan mata saya awak....
haishh, geram nyer saya...
berbulu jer saya tengok...
grrr
tapi sebab sayangnya saya pada awak..
saya sabar taw...
huhu...

saya tahu family awak suma da kenal lisa tuh..
saya tahu hantaran nak dapatkan lisa..
mahalaalll...bukan seposen dua
mestila awak sayang "dia" kan??kan??
saya xsampai hati nak suruh awak buat pilihan...
sebab saya tahu...
awak xkan pilih saya...
sebab nak dapatkan saya, lagi mahal rasa nyaaa..ahaks

awak awak awak....
awak tahu tak??
ala awak mesti tanak tahu kan...
yela sebab sekarang tengah bahagia dengan lisa sekarang...
sape la saya kan...

tapi awak..
saya dah xtahan dah dimadukan..
nampak sangat awak lebih sayang kan lisa..

jadi,
saya dah amik keputusan untuk mencari pengganti awak..
awak jangan marah taw..
saya baru je kenal dia
masa shooting ari tuh..
saya kan pelakon utama (heroin) dalam cite CINTA AIN
si nih hero nya...
balik klas je dalam lebih kurang koi 10 am..
kiteowang mesti dating kat cafe UMP...
tiap2 ari saya dapat tengok dia..
tp dia xdapat tengok saya...
takpe2, saya xkesa...hehehe
saya xsempat nak kasik tahu awak
sebab awak sebook sangat ngan lisa awak tuh
huhuhu

so, sampai sini je la kesa chenta kita ya
hehehehe...




buah hati pengarang jantung saya yang terbaruu...
~RAKA~


p/s: okeh dah balas da surat kamu tuh...lalalalala




types of gurls in term of computer...

wahhh..zaman dah serba canggih.gurls pun sudah mula di classify menggunakan term2 computer.perghhh..mantop!!..hoho.so orang-orang computer mesti lagi arif dah expert kot kan??..how u know??..of kos la i know, i kan ada orang "kuat" komputer..heheheh

jum2 lets check it out...

1. HARD DISK GIRLS: (she remembers everything, FOREVER)

- gadis jenis nih akan ingat segala-galanya dan untuk selama-selamanya..kalu sumthing tuh "makan dalam" orang kate..haa..memang susah la nak lupa an??an??...macam hard disk korang la..tempat simpan cite,videoklip,lagu dan bagai..segala benda nak simpan..macam ak,bukan setakat hard disk pendrive aku pun tade.sies miskin kot.bkn ape, kene kidnap lorh.so, di pendekkan cite mungkin aku bkn jenis hard disk kot...well, orang pemaaf...ahaks..

2. RAM GIRLS: (she forget about you, the moment you turn her off)

- gadis jenis nih pulak akan mudah lupa kan sumone, nak2 bile dye kene reject by sumone..oouucchh...jangan ar cam tuh, mencintai xsemestinya memiliki..betul tak kawan-kawan??..betul kan??kan??..


3. WINDOW GIRLS: (everyone know that she can’t do a thing right, but no one can live without her.)

- macam gurls nih, interesting cikit. semua orang tahu dia tak mampu buat apa-apa pun dengan betul tapi yang beshnye takde sorang pun yang boleh hidup tanpa dia.haa macam window la, kan ada macam2 window di zaman IT nih.window xp la, window vista la, window 7 la..karang mesti xstay ngan satu window je an, mesti nk ikut peredaran zaman..tyme format mesti la pakai window baru...ceh ceh ceh..haa ape tuh lagi satuh. ubuntu ubuntu..haish xfaham la ak..tp reality nyer, windows tuh tetap penting kan.......................

4. SCREENSAVER GIRLS: (she is good for nothing but at least she is fun)

- dis gurls nampak macam xberapa berguna, tapi dia sangat menyeronokkan..haish ni agak bahaye, selalunye kalau gadis jenis ini orang akan kaitkan dengan b****...jangan pilih jalan hitam.....hurrmmmmmmmmmmmmmmm.tapi tidak semua screensaver tuh tak berguna, try la letak pic2 family ka, teman2 ka, pic2 pemandangan ka, haaa kan sejuk je mata memandang.. so sape kate screensaver tuh bape nak berguna?.meh sini nak dush3..

5. INTERNET GIRLS: (Difficult to access)

- gadiss ini, agak susah untuk di fahami.mungkin dorang mempunyai tahap kecerewetan yang tinggi or tahap mengada-ngada dan menggedix yang melampau??..oohh tidak la pula saya tahu..posibility ia mungkin juga, tp kalu pandai didik, pandai bentuk takdelah susah sangat nak eksess kan...besela tuh pompuan ada ngade2 sikit, ngade2 sikit, manjuw sikit2, complete la tuh..dah nama pompuan an..

6. SERVER GIRLS: (always busy when you need her)

- woooww..!!ini agak membahayakan..sebab???sebab korang kaum adam kemungkinan akan terbengkalai...so be ware......awal2 nak kasik tahu, aku jadik server gurls kadang2 je okeh, so en bb still lagi terpelihara..hendaknyaa.amiinnnnn

7. MULTIMEDIA GIRLS: (She make horrible thing look beautiful)

- ermmm i thinks she's very appreciate la tuh...yela, ctk korang (kaum adam) bagi seekor katak as present kat gf korang tuh..walaweyhhhh, tp awexs multimedia korang tuh tetap rase katak tuh chumelll sgt....yaawww..terus terang cakap aku geli katak...!!!kalu en bb kasik, ak lariiiiiiii....

8. CD-ROM GIRLS: (She is always faster and faster)

- gurls nih sume bende dia wat, sume nak cepat.. habis la korang (kaum adam) agak lambat..mau kene tinggal nnt..mane tak nyer, nak ajak dating pun, korang yang lambat..heyy makeover ker cik abg???...hehehehehe


9. EMAIL GIRLS: (Every ten things she says, eight are nonsense)

- haa macam terasa di sini.. email gurls nih mesti manyak cakap cam ak kan.. haish, tp korang kene ingat email tuh penting kan??SANGAT SANGAT SANGAT PENTING OKEH!!...mane ade dia cakap bnde ngarut2. dia cakap sume bnde2 penting oohh...sila jaga diri, drive carefully, jaga hati, jaga makan, jaga kesihatan, blaja leklok ye en bb.........huhu

10. VIRUS GIRLS:
(Also known as “wife” when you are not expecting her, she comes, install herself and uses all your resources. If you try to uninstall her you will lose something, if you don’t try uninstall her you will lose
everything)

- awai-awai nak kasik athu.ini bukan virus chenta okeh.ini tok nenek moyang punya virus nih.kerpersky, avira sume tak leh lawan oh....dia lbh kurang cam parasit larh.. kalu korang simpan, korang akan kehilangan segala-gala...hahaha..soklan esaiment, jwpn esaiment yang korang susah2 mintak ngan kawan2 korang sebab nak tiru tuh..sume abiss la..HILANG..!!...so so so jawap la korang ngan lecturer sebab xdpt siapkan esaiment...hehehe...no la, my advice. b ware la ngan gurl mcm nih..



ok, abis suda potpetpotpet sal gadis zaman sekarang

jum kembali sekejap ke zaman purbakala....

skrg ak tengah besemangat waja untuk menghabiskan buku di bwah nih

~Keanggunan Sejati Aishah~

merupakan isteri kepada Rasullullah S.A.W

peribadi beliau, tutur kata, sifat2 terpuji

kisah cinta beliau kepada Rasulullah

boleh di dapati daripada buku ini...



p/s: sangat sangat kagum dan terkesima.. ingin mencontohi beliau (Aishah)

Friday, October 22, 2010

sharing is loving caring in reading..hihi

okeh nak cite nyer di sini aku telah menghabis kan leisure time aku dengan aktiviti yang bermanfaat lagi berilmu iaitu membaca buku....
so cari cari punya cari buku buku yang berkenan di hati..
tetiba aku rasa nak baca buku nih la.
sies sangat besh, english yang simple
cover buku yang sangat menarik
satu pages satu ayat jer..
lagi beshh...pemalas..hihi





there is only one happiness in life - to love and to be love
- George Sand -

I LOVE YOU!
you're my favorite person in the world - no one else even come close
I love everything bout you :
ur addicted in computer....

ur smile that lights up my life.

I dun't know how u do it
what u do to me
I know only that I love
how you do it!

The way you tell me a joke...

gadoh gadoh....

spoil me rotten...

You bring music, melody, and meaning to my life
and you make every day o wonderful surprise.

ur strength carries me through the hard times,
and juz when my world needs a touch of colour,
ur love add a bright new rainbow.

with you I am safe to be my self,
bcoz you love every part of me

my goofy side...
my adventurous side..
my prickly side...
my whiny side..
my vulnerable side..
and my sentimental side.

on days when i feel less than attractive,
ur love makes me feel beautiful.

and on days when i am on top of the world,
you are right there with me to celebrate.

Life is not always sunshine and roses.
But when me hit the rough spots,
I know we can see them through together
Conflict makes us stronger
We not always agree, but we listen and try to understand each other..
bear n forgive each other..
believe the best of each other
We are team and we are strong
its always better sharing with you.

You care for me like no one else does
and always remember the little and big things:
my birthday
the day we first meet
~YAYASAN PAHANG~

you are like hamemade waffle on a snowy day....
like the sun breaking through the clouds..

there's no other place
i'd rather be than with you

your love gives me a hope
and you are my dream come true
you are my one and only true love
I will always cherish the gift
God gave me when He give me YOU!

~dedicated to my en bb~


p/s; haishh cm ne la ak leh terpinjam and terbaca buku macam nih...euuww
but the true ly is i loike.. sgt puitis and romantis okeh...hehe
p/s/s: di sebabkan aku rase cam nak tulis balik ayat2 dlm buku nih..so aku ada edit2 la balik..nak di sesuaikan dalam kesa chenta aku la konon..ceh ceh ceh..nyampah kan??kan??..


Thursday, October 7, 2010

heyy wanita..letss check it out..!!

WANITA TANAH
Taurus (21 April-20Mei),
Virgo (24Ogos-23 September)
Capricon (22 Disember-20 Januari)

Seorang yang boleh dijangka,berwibawa dan praktikal penyabar dan bertolak ansur, mempunyai kehendak dalaman dari segi emosi dan material.Semangat produktif dan gigih yang disertai dengan sikap berhati-hati menjadikan wanita tanah berkemampuan mencapai kejayaan dalam perniagaan Kebijaksanaan dan kepintaran yang diperolehi sering tersembunyi oleh air muka semulajadi yang pendiam dan tenang Sifat marah yang terkawal serta keperluan untuk keteguhan dan kawalan sering terbawa-bawa dalam perhubungan yang amat konservatif, serius dan sederhana Tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tetapi wanita tanah adalah seorang kekasih yang setia dan berwibawa


WANITA API
Aries (21 Mac-20 April),
Leo (24 Julai-23 Ogos)
sagittarius (23 November-21 Disember).

Dilahirkan sebagai pemimpin Mempunyai kekuatan diri dan biasanya enggan menerima pendapat orang lain walaupun ianya benar seorang yang artistik dan sukar dijangka, tetapi biasanya romantis dan tidak pemalu mempunyai personaliti suka menguasai dan mendominasi tetapi boleh mengimbangi sifat-sifat ini dengan sikap yang pemurah, mesra dan menunjukkan sifat yang mendalam terhadap sesuatu yang disukainya. Suka berterus terang dan tidak berselindung menyebabkan orang yang dikasihi merasa sedih dan terhiris. Jujur dan mahu hubungan peribadi berjalan dengan lancar. Wanita api harus diberikan ruang yang cukup luas untuk menjadikan perhubungan itu terus berkesan. Tidak keberatan untuk beralih arah jika berasa tertekan


WANITA ANGIN
Gemini (22 Mei-21 Jun),
Libra (24 September-23 Oktober)
Aquarius (21 Januari-19 Februari).

Berterus terang,berminda aktif dan gemar mencari kepelbagaian dalam setiap aspek kehidupan. Berfikiran terbuka, mempunyai daya imaginasi dan inovatif,bagi mereka segalanya boleh dicapai. Bergaya, tenang dan tidak cerewet serta mempunyai keinginan semulajadi untuk mengamalkan sikap diplomasi dan saling bekerjasama bersungguh-sungguh. Sanggup mengorbankan kehendak atau idea mereka sendiri demi mencapai keharmonian dan mengelakkan perselisihan atau konflik. Sentiasa gigih untuk mendapatkan cinta yang terunggul, untuk berkonfrantasi. Kurang cenderung untuk menyampaikan perasaan sebenar yang terpendam dalam hati mereka. Dikenali dan diingati kerana sifat romantis dan manja


WANITA AIR
Cancer (22 Jun-23 Julai),
Scorpio (24 Oktober-22 November)
Pisces (20 Februari-20 Mac).

Mempunyai sifat semulajadi untuk berkembang maju .Mereka ini dipandu oleh perasaan hati .Mempunyai sifat mudah bersimpati. Berdaya imaginatif sentimental Mempunyai perasaan yang berubah-ubah,berhati-hati ,tenang dan mudah tersentuh oleh emosi orang-orang yang berada disekeliling dan cepat mengeluarkan air mata dalam sebarang situasi yang menyedihkan.Mudah mengikut rentak emosi orang lain dan juga diri sendiri




p/s: cuba teka aku wanita apa???...klu??wuu agak berangin ..ahaks

Wednesday, October 6, 2010

to my sengal but cute friend....



to fiena,
sila cepat sembuh okeh
jangan nakal2 kt hospital tuh
tp kalu nurse tuh mrh2 sbb xpakai mask..
fiena mrh dye balik eh..
hehehe
we are always pray a gud healthy for u
just keep smiling everyday
bcoz ur smile will give happiness for him and us..





p/s:hari ini hari dia, ntah2 esok lusa tak pon tulat ker hari kita pula...jangan lupa but always remember...




remember this...

aloohaa...

ok, sila fokus yer cik BB...
anda sekarang berada di zon study
so sila reduce aktiviti fb-ing, chatting n blogging....


TEST!!

REINFORCEMENT CONCRETE DESIGN 1 (RC)
13/10/10


STATISTICS
18/10/10

LAW ESTIMATION N CONSTRUCTION
29/10/10


ASSIGNMENT SUBMIT

1. RC = 5/11/10
2. LAW EST & CONS = 5-7/11/10
3. HYDROLOGY 1 & 2 = ??/10/10

LAB REPORT

MARSHALL+UCC MCC = NEXT WEEK
LA ABRASION+ACV = NEXT WEEK

bilik blackout selama beberapa hari+sabun basuh kene curi+laptop nyaris2 wat hal..btol2 bermain dengan emosi...haish macam budak kecik sampai leh nges2 ngadu kt en bb...huhuhuhu
TAK MARAH TP GERAM JE KOT!!!
bese la orang susah hati memang cepat sensitip....lepas satu satu ujian kot..*ceh alasan
saje je mengada2 nk manje2 ngan en bb...uuweeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk



p/s: still xpuass ati sbb tido tanpa kipas, xleh on9 dlm bilik sambik golek2...gggrrrr
kalu korang mest da "panas" da...tapi aku sabar lagi...ceh ceh ceh

Saturday, October 2, 2010

baru nak hupdate.....

lets see da picture suda eh...
malas nak cite n beleter panjang2 lebor..hehehe



oouhh sowy andai gambar di atas boleh membuatkan kalian muntah darah dan loya2 tekak
sies, saya xberniat macam tuh ekceli
tapi
saya ada motif yang bervisi dan bermisi begini:
sila jeles suma...wink3
haiishh,keji btol perangai budak nih an??...
nauzubillahminzaliq
bila la ko nak bertaubat nih??
nanti la bila mak kate.. "pergi kawen la ain"
hahahahaha
i loike

weyh weyh weyh
sila tengok gambar di bawah ini





jeng jeng jeng....


tara!!!
weee gile nerbes beb...jumpa mak si dia
ammmpunnn gigil kot
tapi tapi tapi an...
sies suke!!!!!!!!!!!!!cam nak melompat lompat jer rasa nyer
mak en bb sangat baik ok
peramah, pandai masak..
"saya suka makan makcik..kompem xmembazir makcik masak nnt..hihi"
tak pon t kite masak same2 eh makcik...hee
sudi la jadi mak kedua saya yerk...
eeeeeeeeeeeee
ain ker nih???
hehehe




see....
ini bukti bukan nak amik hati
ekceli...
mak dah pesan datang umah kena basuh pinggan..hee
bukan pinggan jer
kalu boleh ngan periuk belanga senduk kuali, habis sume la..
baik an??an??..weeekkkk
cam nak lempang je pp sendiri
gile gedix kot..
arh!!lantak..ada aku kesa..hahaha



lets snap snap lagi











nih masa kat kampung
snap snap yang mane ada jer..
sume sibuk beraya kot..
eleh macam la dapat duit raya
tak sedar diri dah tua...




p/s: mak, thn depan punyer raya pegi la raya umah besan mak eh...dekat jer tak jauh pun..
nak kene lempang agak nya budak nih..tahun depan belum cukup syarat lagi..
*wee lambat nyer nak abih degree, pastuh nk kene sambung master ag...haish tak kawen la aku macam nih..waaawaawa*

aku

aku cepat serabut
aku cepat kalut
aku cepat takut
aku cepat terasa
aku cepat rasa bersalah
aku cepat melatah

tapi

aku suka gelak
aku suka tengok orang gelak
aku suka ketawa
aku suka tengok orang ketawa
aku suka meletakkan diri aku di tempat orang
aku suka orang juga begitu
aku suka untuk faham keadaan orang
aku suka orang juga begitu
tapi tidak semua orang macam tu
aku suka untuk maafkan orang
aku suka orang juga begitu


aku tak suka marah
aku tak suka orang marah
aku tak suka cakap kasar
aku tak suka orang cakap kasar
aku tak suka menipu
aku tak suka di tipu


hati aku pernah terluka
hati aku pernah terseksa
hati aku pernah menderita
hati aku pernah meronta-ronta


pabila hati itu mula berkata-kata
mengeluarkan suara yang agak tidak jelas kedengaran di telinga
mata bermula berkaca
menitiskan air mata
tapi sampi bila??
sampai hati sudah mula reda
dan tangan terus menunjukkan rasa cinta
dengan menangkis air mata yang berlinang di pipinya.............



tentang apa, siapa, bagaimana dan kenapa??
tiada siapa pun yang tahu..
aku mahukan ia begitu
terus menerus menjadi rahsia hati ku...


p/s: i need en bb tatkala ini..mendambakan suasana romantik??
itu sudah pasti..wink3